The Clutch Company

Welke vrouw is niet dol op kasten vol kleding? Om over schoenen maar niet te spreken.. maar wat dacht je van tassen? Precies! Zo ook Mevrouw Bellai. En dan specifiek clutches. Want geen outfit is compleet zonder geweldige clutch. Vindt zij.

Daarom wordt er ondertussen hard gewerkt aan de geweldige clutch collectie van The Clutch Company By Bellai, stay tuned!

De Clutch Kwijt? Dat kan natuurlijk ook. Met een kast vol toffe items weet je het soms zo goed, maar soms ook even niet. Als je de clutch kwijt bent, is The Clutch Company er om je te helpen. 

Door middel van de meer dan fantastische clutches natuurlijk. De tas waar je blij van wordt, maar waar je ook gigantisch de blits mee maakt. In combinatie met de styling van Boutique By Bellai is dit voor zowel innerlijk als uiterlijk de beste deal.  

Tijdens workshops, lezingen of persoonlijke adviesgesprekken clutchen we de boel eerst lekker los om er daarna weer een geheel van te maken. Met als doel jou net dat beetje extra elegante sexyness te geven waar jouw garderobe om vraagt.

In jouw stijl, op jouw manier. Check de mogelijkheden en be sexy & fabulous!

Scroll to Top